Inspiration

Bilder tagna ifrån Alice Points blogg. Hon har ju så grymt snygg stil! Just det ja. Vid 5 drar vi till norssjö. 19 timmar tåg för en match! Jag dör! Wish me luck! Vi hörs på måndag igen! Ha en fin helg! PUSS


I am so happy right now






Lite bilder från i onsdags innan bowlingen! 100-dagars!! Precis hemkommen från skolan nu! Ikväll ska jag och Katta på skönhetsparty hos denna underbara tjej med massor goa tjejer. Kanon kul! Vi hörs finingar!

Mina två bästaste vänner



Tina har massor kort från igår så när hon har skickat dem lägger jag in fler :) Mycket fin kväll igår! Pälsmössan är grym! Vi hörs senare!

Rude Boy - Rihanna


Mary Kate Olsen, grym stil!


världens bästa och jag




Vill ha sommar nu



Idag har jag haft en pluggdag. Det känns fint. Tummen upp. När Katta kommer hem ska vi laga god mat och så ska vi lägga upp bilderna från igår så dom kommer förhoppningsvis upp på bloggen senare. Gött mos!

GE MIG


Me today


NEW IN




Jag är kär i de gröna leggingsen! Nu måste jag ha en grön militär jacka med :) snyggt!!Nu ska jag lägga mig i sängen. Det dunkar i huvudet!!!


Lite av det nya!


Lite av det nya då. Älskar ormskinnsleggingsen! Gissa vad dom kostade? 60 kr på rean! Underbart? Ja!Resten får ni faktiskt se imorgon. Nu ska jag sova lite för inatt ska jag kolla på hockey ffs! Puss!


MINA FAVORITRINGAR JUST NU



Weekday / MTWTFSS


En hel del snygga plagg från weekday! Eller vad tycker ni? Jag kanske lägger in lite av mina nya plagg senare (om jag orkar) Imorgon ska jag och victor till ullared. Brukar ju inte hitta så mycket men det är kul. Vill mest till skoaffären som finns utanför faktiskt. haha! Pöss!


Jag lever


Hola! Jag ligger död i victors säng just nu. Orkar inte gå upp. Jag mår bättre fast jag är grymt trött. Nu ska jag käka frukost sen fixa iordning mig och ta en sväng på stan. Me lajk! Later skaters!


gala



Sitter här och funderar på vad jag ska inhandla för nytt under lovet och förnya min garderoben lite igen. Aldrig fel. Precis vad jag behöver, eller inte, shoppingberoende hej-hej! Det finns så mycket snyggt ute i butikerna nu att jag vill ha allt. Jag har varit duktig och pluggat så jag är snart klar med två inlämningar. Riktigt go känsla ska ni veta!

skärp

Var inne på loweos blogg och såg detta snygga skärp. Riktigt snyggt med dubbelskärp! Miao! Tyvär var det ifrån Thailand så jag kommer ju inte kunna få tag på ett lika dant. Nu ska jag försöka plugga. Later skaters!


Sassie Biker Leggings

Provade dessa leggings på Gina Tricot i helgen och fasiken vad jag ångrar att jag inte köpte dom! Men snart är det lov och då får jag chansen igen :) Gina Tricot är bäst nu för tiden! wow. Jag har så ont i halsen att jag inte kan sova. Underbart ju! Jag e inte ens på bättringsägen. VARFÖR ska jag må såhär? varför?? Jag är DÖD!!!


BLING BLING


Monki har gjort axelbling som nu är ute i butik. Måste ha, måste ha!

Vänner <3



En bästa vän. Helt klart! Som alltid bryr sig och förstår mig så jävla bra. Finns nog ingen som förstår mig så bra som katta. I alla lägen. Tro mig, jag vet verkligen vilka som är mina absolut närmaste och bästa vänner. Dem som alltid finns där hur man än mår <3 Ni är underbara! Love till er! Jag mår inte bra någon stans idag. Ska käka lite nu.

NEW IN




Lite av det nya. Löve. Nu är det bara den här veckan kvar sen är det lov! UNDERBART! Då åker jag till victor söndag-fredag. Blir väl lite shopping då med såklart. Saknar min pojke oerhört efter allt som varit/är jobbigt just nu. Later skaters!

om dagens shopping


Har varit och shoppat. (ni ska få se vad jag köpt när jag kommer tillbaka till falköping på måndag) Satan vad nöjd jag är! TUMMEN UPP! Köpte dock inte jeansen och skinnjackan men det får vänta tills lovet. Det är ju bara en vecka kvar dit. Nu ska jag ta det lugnt, sen ska jag ut och käka! Mumsfillibaba!! Later skaters! puss


GRR



Theglamourai.blogspot.com
Snyggaste skorna och snyggaste skosmycket! miaoo!Jahaja har precis käkat med mamma och pappa. Gött! Imorgon ska jag shoppa. Såklart. Så vi hörs på kvällen om inte innan!Åh vad jag vill ligga i solen nu i ett varmt land med en drink i handen och den jag vill ha med mig är självklart katta. Utomlands med en bästa vän.Helt amazing. Hade blivit den bästa bästa veckan. Helt sjukt. Ge mig ge mig ge MIG!


Miaooo




Ja, jag mår liksom lite sisodär just nu. Inte så kul. Ska snart åka och kolla upp detta! Ska bli skönt att få veta vad det är, om det nu är något. Nu ska jag bli frisk! Imorgon ska jag hem och det är jag otroligt glad över! Fan vad jag vill ha mitt usbminne så jag kan lägga in lite bilder på mig själv men nej det får vänta! (tråkigt, I know)

SUMMER FEELINGS



Just nu: Kollar resor och drömmer mig bort till värmen. GEEE MIG! Jag mår äntligen lite bättre efter att ha sovit hela dagen typ. Så jävla gött! Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på tv. Somnar nog igen. Hörs sen!

stockholmstreetstyle



Två outfits som jag verkligen tycker är snygga. Älskar jeansen och leggingsen. Ska leta efter något liknande när jag kommer hem till linkan i helgen. Ohh vad jag längtar. Nu ska jag kolla på film igen. Jag tror jag har feber igen. Mår inte bra någonstans. Imorgon SKA jag vara frisk. Ärligt talat. Jag får damp. Men jag tycker om Kattasom tar hand om mig. Hon är bäst i världen. Vi kollar resor för vi SKA utomlands. GÖRNICE JU!

Inspiration streetstyles




Har precis vaknat. Ska försöka gå på dagens enda lektion som börjar 13.50. Älskar mitt nya chema. Jag har ingen feber men ont i halsen har jag. Inte så lite heller. USCH. Jag känner mig helt död typ. Nu ska jag städa mitt rum.Ha en bra dag alla! Hörs ikväll!

RSS 2.0